C.V. Van Alles Anders

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Op 15 december was het dan zover. Er was een extra bowling training ingelast. Tijdens de laatste editie van 'Het Groot Schoenlapperiaans Bowlingbal" is de titel verloren gegaan. Op 1 punt werden we tweede. In combinatie met een gezellige verenigingsavond is de tactiek verder aangescherpt en zijn de worptechnieken verbeterd.  We zijn weer helemaal klaar voor de volgende editie.

Laatste nieuws:

Het hoogtepunt voor Robin en Paul Hijdra. Op 08-03-2018 is het leven geschonken aan een kerngezonde dochter genaamd Jill. C.V. van Alles Anders is weer een lid rijker.

Tijdens het sluitingsbal van carnaval 2018 is het motto van 2019 bekendgemaakt:


"t Gaot nie van èèges

 

Op dinsdag 13-02-2018 heeft C.V. Van Alles Anders geprobeerd hun titel te verdedigen bij het "Groot Schoenlapperiaans Bowlingbal".

Dit is bijna gelukt. Met het verschil van 1 punt!!!!!!!!! zijn wij 2e geworden. Dat wordt het komende jaar harder trainen..

Op 28 februari 2017 was het zover; voor de tweede keer werd door C.V. Kleintje Pils het “Groot Schoenlapperiaans Bowlingbal” georganiseerd.  Deze zeer gezellige en goed georganiseerde middag werd gehouden in ’t Bourgondisch Hof in Waalwijk. Tijdens deze middag is er door C.V Van Alles Anders  geschiedenis geschreven. Voor het eerst won deze vereniging een eerste prijs bij het “Groot Schoenlapperiaans Bowlingbal”. Dit is op dag zelf tot in de kleine uurtjes gevierd.

Dinsdag 13-02-2018 gaan we de titel verdedigen!!!Op het sluitingsbal van carnaval 2017 (11-03-2017) is het motto voor 2018 bekend gemaakt:


"WE STAON DUR GEKLEURD OP"